ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Επικοινωνιακός δρόμος ανάμεσα σε... κλαρίνα, καφεδάκι και μπλόκα


Ενα μεγαλοπρεπές σόλο κλαρίνο έσκισε την ατμόσφαιρα μέσα στο «θερμοκήπιο» που είχε στηθεί χθες για την τελετή παράδοσης του αυτοκινητόδρομου Ακτιο - Αμβρακία. Οι πρώτες μουσικές φράσεις από τον «Ηλιο», ένα από τα πιο διάσημα τσάμικα - ραστ στην Αιτωλοακαρνανία, όπως βγήκαν μέσα από το κινητό ενός τοπικού παράγοντα, κυριάρχησαν για λίγο πάνω στις ομιλίες των αρμοδίων.
Κάποια ενοχλημένα βλέμματα στράφηκαν στον άνθρωπο με το κινητό που παρέμεινε ατάραχος, περιμένοντας να χειροκροτήσει στο τέλος με θέρμη τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 
Αλλωστε, ο στόχος δεν ήταν η γιορτή για ένα έργο που ολοκληρώθηκε 15 χρόνια μετά τη δημοπράτησή του αλλά η επιβεβαίωση της γαλάζιας επικοινωνιακής υπεροπλίας και η ταυτόχρονη εμφάνιση του πρωθυπουργού στον δρόμο που ανοίγει για ασφαλέστερα ταξίδια, σε «μπλόκο» αγροτών, σε καφέ με κατοίκους και σε άλλα σημεία της περιοχής. Από τα οποία δεν θα μπορούσε να λείπει και η επίσκεψη σε άλλο έργο, ενεργειακό, του ομίλου ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ στην Αμφιλοχία, ακόμη κι αν αυτό δεν ολοκληρώθηκε αλλά βρίσκεται σε εξέλιξη. 
- περισσότερα στο ρεπορτάζ του Αρη Χατζηγεωργίου στην ΕφΣυν ΕΔΩ