ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Η επιστροφή του Τσίπρα


Οσοι αναρωτιούνται «πού βρίσκεται ο Τσίπρας;», τους ενημερώνω ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει επιστρέψει κανονικά στο γραφείο του επί της Λεωφόρου Αμαλίας μετά τον ελαφρύ τραυματισμό του εν ώρα (αθλητικού) event – παίζοντας μπάσκετ με τους γιους του – και συνεχίζει κανονικά τις δραστηριότητές του, μεταξύ των οποίων η οργάνωση του πλούσιου αρχείου του, το οποίο σκοπεύει να αξιοποιήσει στο πλαίσιο του Ιδρύματος που σχεδιάζει.
Ο τραυματισμός του βεβαίως του στέρησε τη δυνατότητα να είναι παρών στο Συμβούλιο της Ευρώπης και να συμμετέχει στην ψηφοφορία για την εκλογή του Θοδωρή Ρουσόπουλου στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης. Να σημειώσω πάντως ότι ήταν τυχερός διότι δεν είχε την τύχη άλλων πολιτικών αρχηγών οι οποίοι είχαν σοβαρά ατυχήματα την ώρα της άθλησής τους (Κ. Καραμανλής, Γ. Παπανδρέου, Ν. Ανδρουλάκης κ.ά. – να μην τα ξαναλέμε τώρα…).