ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Νέος Διευθυντής Ενημέρωσης στο One Channel


Το One Channel του Διονύση Παναγιωτάκη  ενισχύει ακόμη περισσότερο τον ενημερωτικό του τομέα. Nέος Διευθυντής Ενημέρωσης στον τηλεοπτικό σταθμό One Channel αναλαμβάνει ο έμπειρος Ρενάτο Λέκκα. Ο δημοσιογράφος που αναλαμβάνει τη διεύθυνση ενημέρωσης του καναλιού, υπήρξε επί σειρά ετών αρχισυντάκτης των ενημερωτικών και πολιτικών εκπομπών του Action24 ενώ την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν (2022-2023) συνεργάστηκε με το Open από τη θέση του αρχισυντάκτη στο Δελτίο Ειδήσεων. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του σταθμού τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Θυμίζουμε ότι το One Channel ανήκε αρχικά στην Alter Ego Επιχείρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Α.Ε. του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. Από τον Νοέμβριο του 2022 το One Channel αποτελεί ιδιοκτησία της Αττική Τηλεόραση Α.Ε. που ανήκει στον επιχειρηματία Διονύση Παναγιωτάκη. Ο όμιλος μέσων ενημέρωσης Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν συμπεριλαμβάνει πλέον τον σταθμό στην ιδιοκτησία του.