ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Το αφεντικό… τρελάθηκε: Δωρεάν διακοπές στη Ρόδο υπόσχεται ο Μητσοτάκης


Και δύο ανέκδοτα: «το νησί επέστρεψε στην κανονικότητα - ε
ίμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι την τελευταία 3ετία»

Μία εβδομάδα δωρεάν για τους τουρίστες που διέκοψαν τις διακοπές τους στη Ρόδο λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών  υπόσχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του σε βρετανικό Μέσο. Η προαναγγελία έγινε στο βρετανικό Μέσο ITV και στην εκπομπή Good Morning Britain, όπου παραχώρησε σήμερα συνέντευξη ο Μητσοτάκης.
Ο Πρωθυπουργός τόνισε πως «η Ρόδος σήμερα είναι πιο φιλόξενη από ποτέ, το νησί επέστρεψε στην κανονικότητα» και πρόσθεσε πως «η Ελλάδα είναι απολύτως ασφαλής».
«Φυσικά να έρθουν στην Ελλάδα (οι τουρίστες) δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Οι πυρκαγιές δεν είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα αλλά σε ολόκληρη τη Μεσόγειο. Είμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι την τελευταία 3ετια για τέτοιου είδους πυρκαγιές», είπε.
Η προσφορά της ελληνικής κυβέρνησης για τις δωρεάν διακοπές θα ισχύει είτε από την επόμενη Άνοιξη ή το Φθινόπωρο, θα έχουν διάρκεια μία εβδομάδα και θα αφορά όσους τουρίστες εγκατέλειψαν το νησί εξαιτίας της φωτιάς που έκαψε χιλιάδες στρέμματα και που έκαιγε για 12 συνεχόμενες ημέρες.