ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Επιστροφή στο Open για τον Καλημέρη


Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα οι τελευταίες διοικητικές αλλαγές στο Open μετά τη συνεργασία του καναλιού με τον Νίκο Κοκλώνη και της Barking Well Media. Μία εξ αυτών, είναι η επιστροφή στο κανάλι και, δη, σε διοικητική θέση και συγκεκριμένα αυτή του COO (Chief Operanting Officer, ήτοι Διευθυντή Επιχειρησιακής Λειτουργίας) του Τζώνη Καλημέρη παράλληλα με μια θέση και στο νέο διοικητικό συμβούλιο του σταθμού.
Στο αρχικό διοιητικό σχήμα του Open τη θέση αυτή κατείχε η σημερινή διευθύνουσα σύμβουλος της Nova, Κική Σιλβεστριάδου, με τον Καλημέρη τότε διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας και την Άλκηστη Μαραγκουδάκη διευθύντρια προγράμματος.
Ο Καλημέρης επέστρεψε λοιπόν στο κανάλι όπου πρακτικά για τα projects της Barking Well Media θα δουλεύει, από την οποία είχε αποχωρήσει πρόσφατα. Με απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων του Open στις 26 Οκτωβρίου εξελέγη το νέο διοικητικό συμβούλιο στον τηλεοπτικό σταθμό, που συγκροτήθηκε σε σώμα, ως εξής: πρόεδρος ο Αρτούρ Νταβιντιάν, διευθύνων σύμβουλος ο Νικόλαος Αργυρός, μέλη οι Τζώνης Καλημέρης, Χρήστος Παναγιωτόπουλος και Χριστίνα Δημητρέλου.
- από το Newpost