ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Από την Κ.Ε. στον μαραθώνιο και πάλι πίσω...


Πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα συμμετάσχει στον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο, που πραγματοποιείται το πρωί της Κυριακής, παρά τις ραγδαίες και δραματικές εξελίξεις στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης θα τρέξει το πρωί της Κυριακής στον μαραθώνιο και στη συνέχεια θα πάει στο ξενοδοχείο «President», όπου θα κλείσει τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.
Ήδη, έχοντας αφήσει σοβαρές αιχμές εναντίον του, για αντιδημοκρατική συμπεριφορά και παράκαμψη των εσωκομματικών διαδικασιών, αποχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου από τη συνεδρίαση τα μέλη της «Ομπρέλας», του Δικτύου για την Κοινωνική Αριστερά και οι 6+6 της Έφης Αχτσιόγλου. Ομάδες που αναμένεται να συνεδριάσουν εντός της ημέρας για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Υπενθυμίζεται ο μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί από τις 9 το πρωί της Κυριακής έως τις 17.45 με σημείο εκκίνησης τον Μαραθώνα και τερματισμού το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Να αναγνωρίσουμε πάντως μια συνέπεια στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είχε τρέξει και στον μίνι μαραθώνιο των Σπετσών μαζί με τον σύζυγό του. Βέβαια τότε, η θύελλα στο κόμμα έμοιαζε να είναι αρκετά μακριά.
Α.Κ. / ΕφΣυν