ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Η συνάντηση συντελεστών ενός περιοδικού που έγραψε ιστορία στον Τύπο


Τριανταπέντε χρόνια από την ημέρα της κυκλοφορίας ενός σπουδαίου περιοδικού οι συντελεστές του συγκεντρώθηκαν σε ένα reunion με πολλές δημοσιογραφικές αναπολήσεις. Η συνάντηση συντελεστών του αθλητικού περιοδικού "Τρίποντο" που έγραψε ιστορία στον Τύπο, έγινε στον Αλιμο και η παρουσία μπασκετικών συντακτών ήταν πολυπληθής: Βασίλης Σκουντής, Γιάννης Φιλέρης, Δημήτρης Καρύδας, Γιάννης Ψαράκης, Ηλίας Δρυμώνας, Γιάννης Ντεντόπουλος, Νίκος Παπαδογιάννης, Γιώργος Βαλαβάνης, Γιώργος Συρίγος και άλλοι.
«Πολλοί από εμάς, που η αλήθεια είναι δυσκολευτήκαμε ακόμη και να αναγνωρίσουμε κάποιοι ένας τον άλλο μετά από τόσα χρόνια, παρέμειναν στον χώρο. Άλλοι πλέον ασχολούνται σε άλλα μετερίζια. Από ναυτιλιακές εταιρείες όπως ο Θοδωρής Μακρυνιώτης και την ηθοποιία όπως ο Βασίλης Πουλάκος μέχρι την ΕΠΟ (!) όπως ο Ιάκωβος Φιλιππούσης» γράφει ο Γιάννης Ψαράκης στην παρουσίαση του θέματος στο APEX SPORTS (δείτε ΕΔΩ).
Οπως γράφει το Harddog, το όνομα που ακούστηκε περισσότερο και εντονότερα ήταν ενός δημοσιογράφου που έλειπε: του Φίλιππα Συρίγου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή και υπήρξε η ψυχή του Τρίποντου.