ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Oι 11 αναγγέλλουν τον νέο φορέα και το όνομά του


Mε μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Αλέξη Χαρίτση στο Instagram η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα των 11 αποχωρησάντων από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ένα σποτ, αναγγέλλει τη δημιουργία του νέου φορέα και το όνομά του. Το σποτ ανέβασε στον λογαριασμό της και η Έφη Αχτσιόγλου.
Στο σποτ, όπου κυριαρχεί το έντονο ροζ χρώμα αναγράφονται όλες οι πληροφορίες για την εκδήλωση στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, όπου τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.


H πρόσκληση για την εκδήλωση:
«Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων ( Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144, Αθήνα) στην ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας των 11 ανεξάρτητων βουλευτών της Αριστεράς».
Ακολούθησε ανάρτηση στο Χ (πρώην Twitter) του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπαδημούλη, με την πρόσκληση για την εκδήλωση και σχόλιο: «Σταθερά με την Αριστερά».
«Αριστερά Μπροστά» φαίνεται να είναι σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα το πιθανό όνομα του νέου κομματικού φορέα που προέκυψε από τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρησή της Έφης Αχτσιόγλου, του Αλέξη Χαρίτση, του Ευκλείδη Τσακαλώτου και των άλλων 8 βουλευτών…

Σαββατοκύριακο αποφάσεων

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι σε πλήρη εξέλιξη οι διεργασίες στην ομάδα των 11 βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίοι έχουν ανακοινώσει τη δημιουργία Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν διάφορα πιθανά ονόματα για τη νέα ομάδα, που όλα περιλαμβάνουν ως συνθετικό τη λέξη «Αριστερά», ωστόσο οι ανεξάρτητοι βουλευτές και άλλοι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που φαίνεται ότι θα είναι μέλη του νέου φορέα, αποφεύγουν να απορρίψουν ή να επιβεβαιώσουν οποιοδήποτε όνομα.

Υπενθυμίζεται πως πρόεδρος της ΚΟ των 11 αναλαμβάνει ο Αλέξης Χαρίτσης, με κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Νάσο Ηλιόπουλο. Γραμματέας της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα οριστεί η Πέτη Πέρκα. Τα υπόλοιπα μέλη της θα είναι οι ανεξάρτητοι βουλευτές Σία Αναγνωστόπουλου, Έφη Αχτσιόγλου, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Νάσος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Μερόπη Τζούφη, Οζγκιούρ Φερχάτ και Θεανώ Φωτίου.