ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Αφύλαχτη Διάβαση στην Ιστορία


Η βραβευμένη σειρά ραδιοφωνικών εκπομπών της ΕΡΤ "Αφύλαχτη Διάβαση" επιστρέφει από αυτό τον Δεκέμβριο ως podcast στο ERTECHO υπό τον τίτλο "Αφύλαχτη Διάβαση στην Ιστορία". Τα σημαντικότερα γεγονότα του 20ού αιώνα μέσα από πρωτότυπες προφορικές μαρτυρίες, αφηγήσεις, ημερολόγια και ηχητικά τεκμήρια. Άνθρωποι που βρέθηκαν στη δίνη των γεγονότων και άλλαξε για πάντα η ζωή τους.
Με νέο μοντάζ και σε ορισμένες περιπτώσεις με νέα τεκμηρίωση, η νέα σειρά podcast του ERTECHO θα γίνει ο πιστός σύντροφος των ακροατών του.
Κάθε Δευτέρα θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα ένα νέο επεισόδιο.
Αυτό τον Δεκέμβριο, οι ακροατές του ERTECHO θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τα αφιερώματα της Αφύλαχτης Διάβασης στα Δεκεμβριανά και στη Σφαγή των Καλαβρύτων. Μεταξύ άλλων θα ακουστούν η τελευταία συνέντευξη που έδωσε στον Θωμά Σίδερη ο Ροβήρος Μανθούλης λίγες εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή, η μαρτυρία ενός πιλότου της RAF που συμμετείχε στους βομβαρδισμούς της Αθήνας αλλά και οι συγκλονιστικές μαρτυρίες των επιζώντων της σφαγής των Καλαβρύτων που τότε ήταν δεκάχρονα παιδιά.