ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Δύο κανάλια «φλερτάρουν» με τον Λαζόπουλο


Στο τηλεοπτικό προσκήνιο μεσοπρόθεσμα αναμένεται να βρεθεί ξανά ο Λάκης Λαζόπουλος. Γνωστό είναι πως ο ηθοποιός ετοιμάζει τη σειρά μυθοπλασίας «Πνίξε τη Γιολάντα» με επίκεντρο την… αγία ελληνική οικογένεια, όπως την έχει περιγράψει ο ίδιος, αναφερόμενος σε έναν ιδιαίτερο τύπο οικογένειας, εκείνον που -κατά τα λεγόμενα του- πάλεψε για να τα καταφέρει αλλά και που ποδοπάτησε για να βγει στην επιφάνεια.
Τρία από τα 20 επεισόδια της σειράς θα γυριστούν στην Αστόρια της Νέας Υόρκης και τα υπόλοιπα στη Λέσβο. Τα πάντα είναι στο μυαλό του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος προς το παρόν κρατά τα χαρτιά του κλειστά.
Βέβαιο είναι πως θα βρεθεί μπροστά από τις κάμερες με έναν από τους κεντρικούς ρόλους της «αιχμηρής» κωμικής σειράς.
Γνωστό είναι εξάλλου ότι διαπραγματεύεται τη σειρά με τον ΑΝΤ1 και τον Σκάι. Με το κανάλι του Αμαρουσίου έχει συνεργαστεί το 2018 με τους «Δέκα μικρούς Μήτσους». Στην εκδοχή κατά την οποία ο δημιουργός της σειράς «Πνίξε τη Γιολάντα» και το κανάλι τα «βρουν», η σειρά θα κατευθυνθεί στην συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ του Ομίλου.
Με τον Σκάι- αν κάτσει η μπίλια- θα είναι η πρώτη φορά. Λέγεται πως στο κανάλι του Φαλήρου πολύ θέλουν να συνεργαστούν και ότι του τάζουν «γη και ύδωρ» προκειμένου να πει το «ναι» και να τον εντάξουν την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμά τους.
Εκείνο που έχει ενδιαφέρον, στο πλαίσιο του «γη και ύδωρ», είναι πως στο τραπέζι έχει «πέσει», όπως λέγεται, η πρόταση, ο Λαζόπουλος να επαναφέρει το «Αλ τσαντίρι νιούζ». Την γνωστή σειρά εκπομπών-και πολιτικής- σάτιρας. Σάτιρα αλα Λαζόπουλος στον Σκάι με ό,τι αυτό σημαίνει. Αυτό κι αν θα είναι έκπληξη.