ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Ποιοι δημοσιογράφοι θα συμμετέχουν στο debate Μπακογιάννη και Δούκα


Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, στις 21:15, η ΕΡΤ θα μεταδώσει το debate μεταξύ των δύο υποψήφιων δημάρχων της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα, οι οποίοι πέρασαν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Οι τρεις δημοσιογράφοι που θα απευθύνουν ερωτήματα σε Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα στην μεθαυριανή τηλεμαχία, θα είναι ο Γιώργος Κουβαράς ανάμεσα στους Λήδα Μπόλα και Μάκη Προβατά.
Αύριο θα φιξαριστεί η τελική μορφή της τηλεοπτικής «αναμέτρησης» καθώς θα οριστικοποιηθούν οι όροι της διαδικασίας, οι οποίοι θα προκύψουν σε συνάντηση των επιτελικών του ειδησεογραφικό τομέα της ΕΡΤ, των τριών δημοσιογράφων με τους εκπροσώπους Τύπου των δύο υποψηφίων και των συνδυασμών τους.
Λέγεται ότι η εκπομπή θα έχει διάρκεια τη μία ώρα και 20 λεπτά με μέγιστη τη μιάμιση ώρα.
Μπούσουλας για την εκπομπή θα είναι η διαδικασίας σειράς προεκλογικών τηλεμαχιών που είχε κάνει η ΕΡΤ. Στη διαρθρωτική δομή της εκείνη η εκπομπή είχε χρονόμετρο για κάθε ερώτηση και απάντηση, όμως έδινε δυνατότητας στους υποψήφιους να κάνουν παρέμβαση στην απάντηση του πολιτικού αντιπάλου με τον οποίο ήταν μαζί στο πλατό αλλά και να απευθύνουν ερωτήσεις απευθείας ο ένας στον άλλον.
Αύριο ως το μεσημέρι θα αποσαφηνιστεί αν υπάρξει συμφωνία στο μοντέλο αυτό που θα προτείνει η ΕΡΤ και ποιες θα είναι οι πιθανές διαφοροποιήσεις.