ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Ο αρχηγός καταργεί Καταστατικό και Πρόγραμμα


Mέσα σε δύο μέρες ο Στέφανος Κασσελάκης αποσαφήνισε πλήρως το μοντέλο που σκέπτεται να ακολουθήσει μετά την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι το μοντέλο αυτό που έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή δεν έχει καμιά σχέση με όσα προβλέπει το Καταστατικό και το Πρόγραμμα του κόμματος της Αριστεράς. 
Οι παρεμβάσεις Κασσελάκη στον ΣΕΒ και στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ θέτουν υπό αμφισβήτηση το δικό του κόμμα και τις αρχές της Αριστεράς.
Αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο νέος πρόεδρος έχει αποφύγει τη συνεδρίαση των κομματικών οργάνων, γίνονται κατανοητοί οι λόγοι που τα στελέχη αυτοσχεδιάζουν και διατυπώνουν ποικίλες απόψεις, τις οποίες στη συνέχεια υποχρεώνονται να ανασκευάσουν, με πιο χαρακτηριστική τη χοντροκομμένη παρότρυνση του απόστρατου ναυάρχου Αποστολάκη να στηριχτούν οι δεξιοί «αντάρτες» στις εκλογές της Κυριακής.
Η χτεσινή παρέμβαση Κασσελάκη πραγματοποιήθηκε με ανάρτησή του στο facebook που είχε θέμα τον ορισμό των νέων τομεαρχών. Γράφει ο κ. Κασσελάκης: «Οποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος. Και όποια ή όποιος από εσάς ενδιαφέρεται να κατέβει ως υποψήφιος στις επικείμενες Ευρωεκλογές, πρέπει να γραφτεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο www.isyriza.gr. Εκεί χτίζεται ο νέος ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί γεννιούνται τα στελέχη της επόμενης γενιάς. Θα στείλουμε φόρμα ενδιαφέροντος στα μέλη μας τις επόμενες μέρες. Θα λογοδοτώ πάντα σε εσάς αδιαμεσολάβητα».
- από κείμενο που υπογράφει ο Δημήτρης Ψαρράς στην ΕφΣυν - η συνέχεια ΕΔΩ