ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Η Κοσιώνη έκλεισε 17 χρόνια στον ΣΚΑΪ...


...και ανανέωσε το συμβόλαιό της για άλλα δύο χρόνια

Ο ΣΚΑΪ και η Σία Κοσιώνη ανανέωσαν για δυο ακόμη χρόνια τη συνεργασία τους. Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού η ανανέωση της συνεργασίας με την Κοσιώνη «έρχεται ως επιστέγασμα της επιτυχημένης συνεργασίας των δυο πλευρών, τα τελευταία 17 χρόνια».
***
Στην εκπομπή «Αρένα» της Μαρίας Αναστασοπούλου που θα μεταδοθεί αύριο το βράδυ στον ΑΝΤ1 στις 23:00, θα μεταδοθεί συνέντευξη του Πάνου Καμμένου που μιλάει για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.
***
Η νέα εκπομπή "Rotation" με την Ελλη Τριανταφύλλου έκανε πρεμιέρα χθες στο Attica TV. Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα-Πέμπτη στις 22:00 για όλο τον Ιούλιο, μία ώρα μετά από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.
***
Η Έλλη Τριανταφύλλου μαζί με τους πολιτικούς συντάκτες του στο Attica TV, Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλο, Γιάννη Μπασκάκη και Μαριτίνα Ζαφειριάδου θα σχολιάζουν τα θέματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας κάνοντας μία δεύτερη ανάγνωση στις εξελίξεις με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και στρογγυλό τραπέζι.