ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Ο σκιώδης αρχηγός των Σπαρτιατών αποκαλύφθηκε...


Με τη φράση «Νενικήκαμεν» και ένα μακροσκελές λογύδριο ακροδεξιού και φασιστικού παραληρήματος ο καταδικασμένος νεοναζί για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλυψε ποιος είναι ο πραγματικός αρχηγός του μορφώματος "Σπαρτιάτες" που μπήκαν για πρώτη φορά στη Βουλή. Εξάλλου είχε δώσει γραμμή μετά το μπλόκο του Αρείου Πάγου στο μόρφωμα "Έλληνες", ενώ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τον ευχαρίστησε δημόσια ο Βασίλης Στίγκας, ο άνθρωπος - βιτρίνα για την επιστροφή της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό προσκήνιο.
Χαρακτηριστική και η εξής αποστροφή του λόγου του Kασιδιάρη που φορώντας «σπαρτιάτικο» μπλουζάκι ανέφερε σε α' πληθυντικό: «Το σύστημα διέδιδε ότι οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ δεν έχουν καμία προοπτική λόγω του ελάχιστου διαθέσιμου χρόνου προετοιμασίας, πίστεψαν πως θα πέσουμε για την τιμή των όπλων, όπως οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ στις Θερμοπύλες, αλλά στην πράξη όμως νικήσαμε όπως οι Αθηναίοι στο Μαραθώνα. Συντρίψαμε έναν εχθρό αλαζονικό και υπερφίαλο, που διέθετε μεγάλη αριθμητική υπεροπλία, δεν διέθετε όμως υψηλή στρατηγική».
Αλλά και αυτή: «Χαιρετίζω αυτή τη νίκη ως ένας απλός αγγελιοφόρος της εθνικής ιδέας και αναφωνώ με υπερηφάνεια το Νενικήκαμεν».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, ευχαρίστησε τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη, για την είσοδο του κόμματος στη Βουλή.
«Οι Σπαρτιάτες αντικατοπτρίζουν όλα τα ιδεώδη του ελληνισμού. Οι Σπαρτιάτες έρχονται όχι για να διχάσουν, αλλά για να ενώσουν. Θα ήθελα ευχαριστήσω όλους τους ‘Έλληνες και τις Ελληνίδες για την ψήφο τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τα εκατοντάδες μέλη μας που δούλεψαν σε όλη την Ελλάδα ώστε να μπουν οι Σπαρτιάτες στη Βουλή», είπε αρχικά ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ηλία Κασιδιαρη για τη στήριξη του. Ήταν το καύσιμο που μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.
Θα φέρουμε ένα νέο ήθος στη Βουλή.
Υπήρχαν και πριν οι Σπαρτιάτες, ήταν ένα δίκτυο κοινωνικής δράσης που στήριξε τους Έλληνες τα τελευταία χρόνια. Θα είμαστε δίπλα στον Έλληνα που υποφέρει και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα
».