ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Απάντηση της Σοφίας Ζαχαράκη στην αήθη σεξιστική επίθεση Τζήμερου


Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας απάντησε στην αήθη σεξιστική επίθεση που δέχθηκε από τον Θάνο Τζήμερο. «Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα μου και νομίζω και από μία δυνατότητα να διοικήσω, αν μέχρι τώρα δεν έχω δείξει κάτι. Όλες οι άλλες είναι προσωπικές μου επιλογές και δεν αφορούν κανέναν» δήλωσε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στο υπουργείο, πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της.
«Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής άγαμη άτεκνη για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα», έγραφε ο Θάνος Τζήμερος χθες.
Ο ίδιος επανήλθε σήμερα για απολογηθεί σε όσους τον επέκριναν γράφοντας: «Δεν σχολίασα την προσωπική ζωή της Ζαχαράκη (όταν μάλιστα παντρεύτηκα στα 51 και απέκτησα παιδί στα 53) αλλά την επιλογή του ΚΜ για την ίδρυση ενός άχρηστου Υπουργείου, και τη σημειολογική γκάφα για την επιλογή του/της επικεφαλής».