ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

«Χαλαρός» ο Κικίλιας για Σπαρτιάτες: Να τα γνωρίσουμε πρώτα τα παιδιά


Οι «Σπαρτιάτες» ευχαρίστησαν τον Κασιδιάρη που τους έβαλε στη Βουλή και ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας ζητάει να τους δώσουμε μια ευκαιρία και να... γνωριστούμε καλύτερα.
Μετά τον Μάκη Βορίδη ακόμη ένας υπουργός της νέας κυβέρνησης αντιμετώπισε με εξαιρετικά χλιαρό τρόπο την είσοδο των εκλεκτών του Κασιδιάρη στη Βουλή.
Ο Βασίλης Κικίλιας (ΑΝΤ1) δεν βρίσκει, απ΄ότι φαίνεται, καμία σύνδεση του υπόδικου νεοναζί με το κόμμα «Σπαρτιάτες» και προτείνει να... τους γνωρίσουμε πρώτα και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα.
Παρότι το κόμμα ευχαρίστησε ευθέως τον φυλακισμένο πρώην υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας υποστήριξε: «Αυτό θα το δούμε. Εγώ δεν θα έβαζα ακριβώς στην ίδια μοίρα όλους πριν τους δούμε κιόλας. Γιατί, προσέξτε, τους πιο πολλούς δεν τους γνωρίζουμε… .να καταλάβει ο κόσμος και η κοινωνία τι είναι ο καθένας από αυτούς. Μπορούν να αρθρώσουν πολιτικό λόγο; Υπάρχει αξιακός κώδικας; Δεν υπάρχει; Υποδύονται κάτι το οποίο δεν είναι; Είναι σημαντικό γιατί είναι και παιδευτικό, δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο να καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει».
X.K./EφΣυν