ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Νέο portal από τον όμιλο του «Πρώτου Θέματος»


Επεκτείνεται σε άλλους τομείς ο μιντιακός όμιλος του «Πρώτου Θέματος». Μετά τα ενημερωτικά σάιτ
protothema.gr, newmoney.gr και τα ειδικά σάιτ για υγεία και μαγειρική ο όμιλος παρουσιάζει το νέο.. μεγάλο δίγλωσσο ταξιδιωτικό portal που αποθεώνει την εμπειρία του ταξιδιού στην Ελλάδα και τον κόσμο.
To Travel.gr είναι μια σύνθεση από εμπειρίες, που διαμορφώνουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα κάθε τόπου, είναι ένα μωσαϊκό από ιστορίες ανθρώπων και προορισμών που μας καλούν να τους ανακαλύψουμε. Το Travel.gr αποτελεί την πύλη εισόδου των ξένων επισκεπτών στην Ελλάδα, αλλά και το μέσο εξωστρέφειας των ελληνικών εταιρειών και περιοχών στο εξωτερικό.

Mε design που βασίζεται στις πιο σύγχρονες αξίες της οπτικής επικοινωνίας, το Τravel.gr εμβαθύνει στο Ταξίδι, το μεγάλο κύμα της εποχής μας, που συμπυκνώνει τις ανάγκες και τις προτεραιότητες της ζωής μας στη νέα δεκαετία.
Η ακεραιότητα και η αξιοπιστία του Travel.gr βασίζεται στη μεγάλη κοινότητα των ανθρώπων του:
- Στους εξειδικευμένους συνεργάτες του που ταξιδεύουν διαρκώς σε όλη την Ελλάδα,
- Στους «insiders», τους μυημένους «γνώστες», που λατρεύουν να επισκέπτονται διαρκώς τον ίδιο προορισμό,
- Στους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από κάθε τομέα που ζουν μόνιμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μάς ενημερώνουν για ό,τι νέο και ενφιαφέρον.
Το Travel.gr είναι σήμερα live και σταδιακά θα ξεδιπλώνει όλες του τις εκφράσεις δίνοντας βαρύτητα στην σωστή πληροφορία, αλλά και στη σημασία του ταξιδιού στη ζωή μας, μέσα από μια πολυδιάστατη προσέγγιση περιεχομένου.