ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Mόνιμος θαμώνας στις εκπομπές του Αυτιά


Με το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. να είναι στην τελική φάση κατάρτισής του, το κόμμα αλλά και τα στελέχη του έχουν αρχίσει να παίρνουν θέση μάχης ενόψει των εκλογών. Και φυσικά να επιλέγουν συμμαχίες και πρόσωπα που θα στηρίξουν.
Στο πλαίσιο αυτό, ο υφυπουργός Βασίλης Σπανάκης στηρίζει αναφανδόν την υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά, που φαίνεται πως τελικά θα είναι στις λίστες. Οι δυο τους, εξάλλου, έχουν χτίσει μια στενή σχέση εδώ και αρκετά χρόνια μια και ο Σπανάκης, ήδη πριν εκλεγεί βουλευτής, ήταν μόνιμος θαμώνας στις εκπομπές του Αυτιά.
***
Ο γιος Παχατουρίδη
Ενα πρόσωπο που θα ήθελαν στη Ν.Δ. να είναι υποψήφιο στο ευρωψηφοδέλτιο είναι ο γιος του δημάρχου Περιστερίου, Πάνος Παχατουρίδης, ο οποίος έχει εργαστεί στην Google και στη Meta (του Facebook) στο εξωτερικό. Οι πληροφορίες λένε πως ο ίδιος, λόγω του βάρους που φέρει από τον επιτυχημένο πατέρα του, θέλει να είναι προσεκτικός στα βήματά του και σίγουρα, εφόσον διαβεί τον Ρουβίκωνα και μπει στην πολιτική, θέλει να το κάνει με επιτυχία. Εξ ου και είναι πολύ πιθανό να επιλέξει ως πρώτη μάχη όχι τις ευρωεκλογές, αλλά τις επόμενες εθνικές εκλογές. Η αποχώρηση, άλλωστε, του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από τα Δυτικά έχει αφήσει χώρο.