ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

«Κόκκινος» ο πρόεδρος Σωκράτης


Ευδιάθετος και έτοιμος να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στα πηγαδάκια -πριν χτυπήσει το καμπανάκι της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο, με αφορμή την έναρξη διαπραγμάτευσης των ομολογιών της Intralot- ο πρόεδρος του Ομίλου Σωκράτης Κόκκαλης έφτασε αρκετά νωρίς χθες στο κτίριο του Χ.Α. Τον υποδέχθηκε ο CEO της ΕΧΑΕ, Γιάννος Κοντόπουλος, και έβγαλαν φωτογραφίες στο τμήμα από το παλιό «κάγκελο» της πάλαι πότε Σοφοκλέους που έχει μεταφερθεί στο νέο κτίριο της Λ. Αθηνών. 
Αφού βγήκαν οι απαραίτητες φωτογραφίες, χτύπησε το καμπανάκι και πέρασε στα… ενδότερα ενώ κάποια στιγμή ρωτήθηκε κατά πόσον τώρα που έκανε την αρχή θα ακολουθήσει και άλλο ομόλογο, π.χ. ένα «πράσινο» (σ.σ. με ρήτρες αειφορίας) για να απαντήσει πως τα πράσινα ομόλογα τα γνώριζε από τις ΗΠΑ εδώ και πολλά χρόνια, τα είχαν προτείνει στον όμιλο, αλλά ο ίδιος δεν φάνηκε ένθερμος υποστηρικτής. Σταθερά… «κόκκινος» ο πρόεδρος.