ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Ο «πρωινός καφές» του Κασσελάκη - Eυρύτατες αλλαγές προσώπων


Σε ευρύτατες αλλαγές προσώπων στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα ο Στέφανος Κασσελάκης. Θεωρείται βέβαιο ότι η πρώτη κίνηση θα είναι η σύγκληση της Κ.Ε. με στόχο την αλλαγή της Πολιτικής Γραμματείας. 
Εκτός από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κομβικό ρόλο στην επιλογή των στελεχών που θα προταθούν για τη νέα ΠΓ θα έχει ο Νίκος Παππάς, ο οποίος βγήκε ιδιαίτερα ενισχυμένος από το πρόσφατο θυελλώδες Συνέδριο.
Ένα δεύτερο όργανο που αναμένεται να αναβαθμισθεί ο ρόλος του είναι το νέο Εκτελεστικό Γραφείο, το οποίο λόγω μεγέθους (θα αποτελείται το πολύ από 9 άτομα) ουσιαστικά θα αποτελεί τον «πρωϊνό καφέ» του Κασσελάκη.
Είναι δεδομένο ότι θα προταθεί η συμμετοχή στα δύο καθοδηγητικά όργανα και στελεχών που τάχθηκαν στο πλευρό της Όλγας Γεροβασίλη, προφανώς και της ίδιας.
Όπως είναι φυσικό από τις σαρωτικές αλλαγές είναι δύσκολο να «ξεφύγουν» οι δύο Γραμματείς της ΚΕ, η Ράνια Σβίγγου και ο Γιώργος Βασιλειάδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη καταρτίζεται short list από πιθανούς υποψηφίους, αλλά οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμη ληφθεί.
Κ.Π. / ieidiseis