ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Κλείνει ένα καλό δημοσιογραφικό σάιτ


Ένα καλό αθλητικό σάιτ, όχι από τα ιδιαίτερα δημοφιλή σε επισκεψιμότητα αλλά σωστά δημοσιογραφικά δομημένο, και με γνωστά ονόματα του χώρου, κάνει την τελευταία ανάρτησή του το βράδυ της 29ης Φεβρουαρίου. Aυτό γράφει το Harddog και επισημαίνει:
«Η συντονισμένη και προσεκτική προσπάθειά του να εδραιωθεί, με επαγγελματική στελέχωση, συνεχή ενημέρωση και καλογραμμένα κείμενα, δεν πέτυχε και εκτός απροόπτου κλείνει σε λίγες ώρες.
Ο ιδιοκτήτης (ή ιδιοκτήτες;) της ιστοσελίδας, ο οποίος δεν έχει εκδοτικό παρελθόν, αλλά αγαθές προθέσεις για σωστή και με ευρεία θεματολογία αθλητική ενημέρωση, δεν προτίθεται να συνεχίσει για μια ακόμα χρονιά. Από όσα ξέρουμε ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του, έχοντας συντάκτες έμμισθους, και παρά τις δυσκολίες δεν υπήρχαν καθυστερήσεις στη μισθοδοσία. Οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για τη διακοπή της ανανέωσης της ιστοσελίδας από το βράδυ, κάτι που ξάφνιασε γιατί δεν διαφαινόταν αυτή η εξέλιξη.
Το Harddog δεν αναφέρει την ονομασία τού σάιτ για λόγους δεοντολογίας, αφήνοντας τους υπεύθυνους να ανακοινώσουν πρώτοι την απόφασή τους στους αναγνώστες. Κρατάμε την ελπίδα (ευσεβή πόθο) μήπως αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή –πράγμα που φαίνεται πολύ δύσκολο.