ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

H μάχη των σχαροτήγανων


Η αναζήτηση του καλύτερου τηλεοπτικού μάγειρα για το 2024 θα αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα με την προβολή του πρώτου επεισοδίου του ριάλιτι μαγειρικής «Masterchef» (21.00, Star). Το μαγειρικό ριάλιτι του Star θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη.
Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αναζητούν μάγειρες τολμηρούς, δημιουργικούς, με πρωτότυπες ιδέες, μαγειρική ενέργεια, ακραίες γαστρονομικές προσεγγίσεις, που θα παρουσιάσουν πιάτα με φαντασία, έμπνευση, ποιότητα, νοστιμιά.
Στο «MasterChef 2024», οι αλλαγές είναι πολλές και εφαρμόζονται από το στάδιο της επιλογής παικτών από τους κριτές. Στη διαδικασία των auditions η προετοιμασία του πιάτου θα γίνεται ατομικά, αλλά οι παίκτες θα εμφανίζονται μπροστά στους κριτές σε δυάδες και θα μονομαχούν.
Η πρώτη αλλαγή δηλαδή στο «MasterChef» του 2024 είναι οι μεγάλες μονομαχίες, στις οποίες ένας παίκτης θα παίρνει ποδιά για την επόμενη φάση και θα περνάει απευθείας στο σπίτι του ριάλιτι και ο δεύτερος παίκτης θα αποχωρεί. Η διαδικασία των μονομαχιών, όμως, θα αφορά γενικά το φετινό «MasterChef ».
Ο μεγάλος νικητής, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του, αλλά τον εαυτό του και θα αντεπεξέλθει στις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες, εκτός από το τρόπαιο και τον τίτλο του MasterChef, θα κερδίσει 70.000 ευρώ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000 ευρώ σε εξοπλισμό για επαγγελματική κουζίνα.
Για πρώτη φορά θα υπάρξει έπαθλο και για τον φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το ποσό των 30.000 ευρώ.
Ειδικά έπαθλα θα απονέμονται κατά τη εξέλιξη του «MasterChef». Mystery Box, Τεστ Δημιουργικότητας, αλλά και τα… καθιερωμένα Awards, θα μοιράσουν φέτος, περισσότερα από 30.000 ευρώ στους νικητές.