ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Δύο σίριαλ του ΑΝΤ1 στο Netflix, οι «Σέρρες» και το «Σώσε Με»


Δύο σίριαλ που γυρίστηκαν στα Antenna Studios, και τα δύο από την ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1, η κωμική σειρά «Σέρρες» και το ψυχολογικό θρίλερ «Σώσε Με» ανεβαίνουν και στο Netflix, σε Ελλάδα και Κύπρο, στις 15 Ιανουαρίου.
Οι «ΣΕΡΡΕΣ», η σειρά-ύμνος στη διαφορετικότητα του Γιώργου Καπουτζίδη, 10 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη, που χαρακτηρίζεται από ισχυρές, αλλά μετρημένες, δόσεις γέλιου και συγκίνησης.
Το «ΣΩΣΕ ΜΕ», είναι μια ιστορία ενοχής, εκδίκησης και λύτρωσης, ένα ψυχολογικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου, με φόντο την ελληνική επαρχία. Αφηγείται το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου και βασίζεται στο ομότιτλο best seller μυθιστόρημα του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου.
Δικαίως πανηγυρίζει το κανάλι: «Η Antenna Studios μετά και την επιτυχημένη διανομή των "Άγριων Μελισσών" σε χώρες του εξωτερικού, συνεχίζει την εκρηκτική της ανάπτυξη και τη δημιουργική της πορεία, επιβεβαιώνοντας το κριτήριο επιλογής και τη σταθερή πίστη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στους Έλληνες δημιουργούς και στην ποιότητα της δουλειάς τους».
Αλλά, απορία, μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο θα ανεβεί στο Netflix; Όχι σε άλλες χώρες; Τι νόημα έχει αλήθεια αυτό, αν περιοριστεί μόνο στη δική μας επικράτεια; Απλώς θα το δουν περισσότεροι (Έλληνες)...