ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Τσίπρας και Κασσελάκης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ


Με αφορμή τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει σε όλα τα κόμματα εν όψει της συγκρότησης των ψηφοδελτίων για τις επικείμενες ευρωεκλογές, ακούγονται πολλά και ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα ακούγονται δύο ονόματα που έχουν κλειδώσει. Το πρώτο είναι του Γιώργου Τσίπρα, του παλιού βουλευτή και υφυπουργού, αλλά πρώτου εξαδέλφου του Αλέξη Τσίπρα. 
Οπως γράφει το BigMouth του powergame, o Στέφανος  Κασσελάκης έχει κάθε λόγο να έχει στο ευρωψηφοδέλτιο έναν Τσίπρα, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν πρόκειται για εκείνον που… ερεθίζει τα αριστερά ανακλαστικά των συριζαίων.
 Το δεύτερο όνομα που ακούγεται εντόνως στην Κουμουνδούρου είναι ενός νεαρού γιατρού από τα Χανιά, που φέρει το επώνυμο Κασσελάκης. Πρόκειται για τον γιο του επίσης γιατρού και πρώην βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Κασσελάκη. Αν δεν το καταλάβατε, στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρχει και Τσίπρας και Κασσελάκης.