ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Ακρίτα κατά Παυλόπουλου του ΣΚΑΪ: «Πληρώνεται για τις κοτρώνες που αμολάει»


Απορίες είχε χθες ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Σήμερα” με αφορμή τη συζήτηση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Με καλεσμένους τον Θάνο Πλεύρη και την Ιωάννα Μάνδρου, το ζήτημα του νομοσχεδίου που θα επιτρέπει τον πολιτικό γάμο ομόφυλων ζευγαριών μονοπώλησε τη συζήτηση, με την Ιωάννα Μάνδρου να θέτει μια σειρά λογικών επιχειρημάτων υπέρ του νομοσχέδιου.


Ο Άκης Παυλόπουλος τότε, εξέφρασε την εξής… απορία:
«Αν αύριο εγερθεί ένα ζήτημα που θα λέει και γιατί τα αδέρφια μεταξύ τους, αν αυτό νιώθουν, να μην μπορούν να συνάψουν σχέση, να συμβιώσουν, να έχουν ερωτικές σχέσεις;»
Και πρόσθεσε: «Εάν προκύψει ένα τέτοιο θέμα, θα αλλάξει τη δική σου οικογένεια, ή τη δική μου ή του Δημήτρη (Οικονόμου) ή του κ. Πλεύρη; Λένε ότι ανοίγουν προηγούμενα. Αυτό λέει η Εκκλησία, ‘εδώ’, λέει, ‘παιδιά πάμε να κανονικοποιήσουμε το μη κανονικό».


Οι δηλώσεις Παυλόπουλου προκάλεσαν αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια. Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα έγραψε σε fb και instagram:
«Αν είσαι όρθιος, κάθισε. O Άκης Παυλοπουλος στον ΣΚΑΙ αναρωτιέται αν ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών ανοίξει το δρόμο και στα αδέλφια να συνάπτουν σχέσεις και να παντρεύονται.
Δημοσιογράφος είναι αυτός. Και πληρώνεται για τις κοτρώνες που αμολάει».