ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Μωραΐτης: Με την Αυγέρη, την Τζάκρη και τα «λυξόνταρμα» δεν πας πουθενά


«Ξαναχτυπά» ο γνωστός στιχουργός και επίδοξος συμβουλάτορας της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μωραΐτης, και πάλι μέσω social media. Σε μεταμεσονύχτια ανάρτησή του (μεγάλος ο καημός γαρ),όπως αναφέρει topontiki, εξαπολύει ουσιαστικά επίθεση κατά προσώπων της ηγετικής ομάδας, προειδοποιώντας τον Στέφανο Κασσελάκη ότι αν δεν τους αλλάξει, αν και νέος, θα «καεί».
Βάλει δε ειδικά κατά τριών στελεχών, της εκπροσώπου Τύπου Δώρας Αυγέρη, της Γραμματέως της ΚΟ Θεοδώρας Τζάκρη και κατά του Παύλου Πολάκη, τον οποίο δεν τον κατονομάζει καν, αλλά τον φωτογραφίζει με έναν προσφιλή στον βουλευτή Χανίων χαρακτηρισμό, τον οποίο χρησιμοποίησε πρόσφατα στην επίθεσή του κατά του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή: «λυξόνταρμα». 
Με αυτούς λέει δεν πας πουθενά, ή μάλλον πας βουρ για την τρίτη θέση.


Την ίδια ώρα κάνει συγκρίσεις με τα νέα ηλικιακώς στελέχη που συγκροτούν την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Δουδωνή, Δημήτρη Μάντζο, Μανώλη Χριστοδουλάκη και Παύλο Χρηστίδη.
Ιδού η ανάρτησή του με την οποία... προφητεύει το μέλλον Κασσελάκη, αν δεν εισακουστεί:
«Βλέπω Δουδωνή, Μάντζο, Χριστοδουλάκη, Χρηστίδη στο ΠΑΣΟΚ και σκέφτομαι: ΕΝΑ νέο στέλεχος δεν έχει βρει ο Κασσελάκης εδώ και 4 μήνες; Με την Αυγέρη, την Τζάκρη και τα “λυξόνταρμα” δεν πας πουθενά πια. Ή μάλλον πας: Βουρ για την 3η θέση. Θλίψη να καίγεται έτσι ένας νέος άνθρωπος».