ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Κάτι έμαθαν «τα παιδιά με τα μαρκούτσια»...


Δεν είναι άσχημο να ακούγονται κριτικές και παραινέσεις σαν και αυτές που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας «στα παιδιά με τα μαρκούτσια» που ξεροστάλιαζαν περιμένοντας στο κρύο για μια δήλωσή του. Μια δήλωση για συγκεκριμένο θέμα τα έστειλαν εκεί, στο κρύο: για τον Αργυρό, τον Ρέμο, τις διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα.
Σύμφωνοι, είναι πικρά και προσβλητικά τα «κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και θα ντρέπεστε» και άλλα συναφή, αλλά μπορεί να τα βοηθήσει στον επαγγελματικό τους ορίζοντα. Να τα βοηθήσει να μη γίνουν σαν και εκείνους που χαζογελούσαν ζωντανά, στη διάρκεια της εκπομπής τους –είχαν ξεκαρδιστεί για την ακρίβεια– όταν σχολίασαν πως ένας χυδαίος εκσπερμάτωσε δημοσίως πάνω σε μια ανυποψίαστη κοπέλα ή να μην ξεκατινιάζονται με αντίπαλους συναδέλφους τους, αντίπαλων εκπομπών, αντίπαλων καναλιών.
Μια χαρά τα είπε ο Νταλάρας και ας έδωσε αφορμή να γίνουν σχόλια εναντίον του και να ενεργοποιηθούν παλιές αντιπάθειες . Κάτι έμαθαν τα παιδιά από τον Νταλάρα. Κάτι θα άκουσαν από όσα είπε και τα υψηλότερα κλιμάκια. Αυτά που λειτουργούν σαν επαγγελματικά πρότυπα για «τα παιδιά με τα μαρκούτσια».