ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Αγριος καβγάς δύο πρώην «συντρόφων» από το ΛΑΟΣ


Το κοινό παρελθόν τους στο ΛΑΟΣ θυμήθηκαν στη Βουλή ο υπουργός Υγείας και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αλλά όχι με νοσταλγία, καθώς αντάλλαξαν σκληρούς χαρακτηρισμούς και κατηγορίες για λάσπη.
Αφορμή για τη σύγκρουση ήταν η επίθεση του Κυριάκου Βελόπουλου προς τον Άδωνη Γεωργιάδη με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον υπουργό Υγείας, λέγοντας ότι «ο Γεωργιάδης κατάντησε το ΕΣΥ σαν τα μούτρα του». 
Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Υγείας, ο οποίος είπε ότι είναι «προσβολή ότι δεν βρήκατε ένα λεπτό να πείτε για το ΕΣΥ, παρά μόνο ότι το έκανα σαν τα μούτρα μου».
Και πήγε στο παρελθόν, όταν πρόεδρος της Ν.Δ. ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, υποστηρίζοντας ότι ο λόγος που ο Κυριάκος Βελόπουλος στρέφει συνέχεια τα «βέλη» του προς τη Ν.Δ. είναι «γιατί ο Σαμαράς σε έκοψε από το ψηφοδέλτιο (σ.σ. ευρωεκλογές 2014), άρα όλο είναι σόου για να κοροϊδέψεις κόσμο».
Και πρόσθεσε ο Αδωνης Γεωργιάδης: «Ποιος ξέρει καλύτερα από εμένα πόσο παρακαλούσες τον Σαμαρά να κατέβεις ευρωβουλευτής το 2014; Ο λαός πρέπει να ξέρει ότι σε έκοψε ο Σαμαράς όταν ήταν να πας στο “Κάραβελ”. Άρα κοροϊδεύεις τον κόσμο. Σε εμένα θα μιλάς με σεβασμό γιατί εγώ σε ξέρω. Παρακαλούσες και σε κόψανε και σου έκατσε τώρα να γίνεις πρόεδρος κόμματος».

Κλιμακώνοντας τη σύγκρουση, ο Κυριάκος Βελόπουλος απάντησε στον Άδ. Γεωργιάδη:
«Δεν μπορεί ο κουβαλητής του συστήματος να λέει ότι εγώ παρακαλούσα. Εγώ αρνήθηκα στον Σαμαρά γιατί δεν έκανε την ΑΟΖ και τότε. Εμένα δεν θα μου κουνάς το δάχτυλο, γιατί όταν σε φτύνουν νομίζεις ότι βρέχει».
Και συνέχισε χαρακτηρίζοντας τον υπουργό Υγείας «λασπολόγο, υβριστή και γλείφτη του συστήματος», λέγοντας επίσης ότι «η Ν.Δ. είναι η ντροπή της Δεξιάς».



Ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης

Μετά την κοινοβουλευτική σύγκρουση το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Λύσης εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Η πρέπουσα απάντηση στις συκοφαντίες και τις αθλιότητες του Άδωνι Γεωργιάδη κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, είναι η επισύναψη των δημοσιευμάτων -επί το πλείστον από φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες- εκείνης της περιόδου. Το ψέμα πολλοί αγάπησαν, τον ψεύτη ουδείς!».
Και παρέθεσε τα σχετικά δημοσιεύματα σε φωτογραφίες.