ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Αφού εκνεύρισε, για δεύτερη φορά, την Ακρίτα...


...σε όλους μπορεί να τσακίσει τα νεύρα

Η στρατηγική Κασσελάκη είναι εμπνευσμένη και στηρίζεται στα πολλαπλά αντιπολιτευτικά χτυπήματα από διάφορα σημεία τού κάστρου του. Συνεχώς μετακινείται για να μην εντοπίζουν τη θέση του (ποια θέση;) και για να αιφνιδιάζει. Αυτό το τελευταίο το πετυχαίνει! Ο απόλυτος αιφνιδιασμός σε κάθε απόφασή του. Πυροβολεί από το Παρίσι, από τη Νέα Υόρκη, από το Τέξας, από το Μισισίπι, από την Κωνσταντινούπολη.
 Τώρα θα χτυπήσει και από τις ηρωικές Σπέτσες όπου κάλεσε όλους τους βουλευτές των υπόλοιπων τού Σύριζα για τριήμερη διαμονή. Εκεί με την καθοδήγησή του θα ξεδιπλώσουν την πολιτική σκέψη τους. (Και μετά υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι κακώς έφυγαν, και βιάστηκαν να το κάνουν, οι Αχτσιόχλου, Χαρίτσης και λοιποί).

Αφού ο Στέφανος Κασσελάκης κατάφερε να κάνει έξω φρενών την Έλενα Ακρίτα –που τον στήριξε με δυναμισμό–, τότε είναι ικανός να τσακίσει τα νεύρα σε όλους και να τινάξει στον αέρα ό,τι έχει μείνει όρθιο στο κόμμα. Και, θυμίζουμε, ότι είναι δεύτερη φορά που η Ακρίτα βγήκε από τα ρούχα της με τον πρόεδρο. 

Η πρώτη ήταν μετά τη δήλωση Κασσελάκη στους Πρωταγωνιστές τού Σταύρου Θεοδωράκη ότι «θέλουν να επεκτείνουν την οικογένειά τους με τον Τάιλερ» και ότι επιθυμούν να αποκτήσουν δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα «για να έχουν την προσωπικότητά τους». 
Τότε η Έλενα Ακρίτα απασφάλισε με ανάρτησή της στο fb όπου ανέφερε ότι «το ζητούμενο δεν πρέπει να είναι η αναπαραγωγή του DNA μας (και σιγά το DNA δηλαδή) αλλά η αγκαλιά, η στοργή και η προστασία σε ένα παιδί που ήδη βρίσκεται ανάμεσα μας». Και συμπλήρωνε: «Δεν πειράζει, ας μη μάς μοιάζει το παιδί μας. Δεν έγινε και τίποτα».

Η δεύτερη ήταν μετά την πρόσκληση Κασσελάκη στους βουλευτές για «συνάντηση εργασίας» στις Σπέτσες. Η Ακρίτα αναρωτήθηκε αν «αυτό το μέιλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;»

Δεν αναρωτήθηκε η Έλενα «τι δουλειά έχω εγώ εδώ;» Τουλάχιστον ακόμα...


*** 
Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τετάρτης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έλαβαν επιστολή σύμφωνα με την οποία η Γραμματέας της ΚΟ του κόμματος, Θεοδώρα Τζάκρη τους πληροφορούσε ότι με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη θα πραγματοποιούνταν τριήμερη συνεδρίαση για τα μέλη της ΚΟ, στις Σπέτσες στις 19 με 21 Ιανουαρίου. Η Έλενα Ακρίτα απάντησε με έντονο και αυστηρό ύφος, στην επιστολή της  για την τριήμερη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος στις Σπέτσες.
Η  Ακρίτα δεν έκρυψε την διαφωνία της για το ύφος του email που εστάλη σε όλους τους βουλευτές του κόμματος ρωτώντας χαρακτηριστικά αν απευθύνεται σε «πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων».
Η επιστολή της Έλενας Ακρίτα:
«Αγαπητή Γραμματέα της ΚΟ,
Μια διευκρίνιση, παρακαλώ. Αυτό το μειλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;
Καλή χρονιά
Έλενα Ακρίτα»