ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Ποιος πρότεινε τον Μελιγκώνη για διευθυντή του Αθήνα 9,84


...και ποιοι δημοσιογράφοι ενοχλήθηκαν

Προβλημάτισε πολλούς χθες και σε ΣΥΡΙΖΑ και σε ΠΑΣΟΚ η διαρροή ότι ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας προσανατολίζεται να ορίσει διευθυντή του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84 τον δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγκώνη, που κάνει καθημερινά εκπομπή στο ATTICA TV και ραδιοφωνική στο Κόκκινο, ενώ είναι γνωστό πως υποστήριζε τον ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια.
Οπως γράφει το newsbeast για την πρόταση αυτή έβαλε το χεράκι του ο Κώστας Ζαχαριάδης που ήρθε σε επαφή με τον Χ. Δούκα, ενώ άκουσα και από κάποιο πρόσωπο κύρους ότι το ζήτησε και ο Ν. Ανδρουλάκης στο πλαίσιο ανοίγματος.
Η πρόταση για Μελιγκώνη έχει ενοχλήσει αρκετά πολλούς δημοσιογράφους του ευρύτερου χώρου, και από ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως από ΠΑΣΟΚ που στήριξαν Δούκα, γι’ αυτό και τις τελευταίες ώρες υπάρχουν κάποιες δεύτερες σκέψεις.
Οι περισσότεροι εξ όσων αντιδρούν εστιάζουν στο νεαρό της ηλικίας του δημοσιογράφου Γιωργου Μελιγκώνη και όχι στην επάρκειά του ως δημοσιογράφου... 
Δεινόσαυροι...