ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Και όμως δύο στους τρεις Βολιώτες ψηφίζουν Μπέο (Opinion Poll)


Μήπως είναι τρολιά το προεκλογικό σποτ του Μπέου;

Το εν είδει διαγγέλματος προεκλογικό σποτ που λάνσαρε πέντε ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο Αχιλλέας Μπέος, η αλήθεια είναι ότι τον αδικεί κατάφωρα καθώς δεν έχει ίχνος πλάνου από τα ανδραγαθήματά του.
Ξέρετε, την ώρα που χτυπά πλημμυροπαθή, που καταβρέχει με τη μάνικα Βολιώτη που δεν στηρίζει τη δημοτική παράταξή του, που ως «παντελονάτος» ρίχνει την οργή του στις «λουλούδες».
Το προεκλογικό σποτ του 1 λεπτού και των 14 δευτερολέπτων του Αχιλλέα Μπέου, θα πρέπει να διδάσκεται στις υπόγειες αίθουσες της παραπληροφόρησης.
Γιατί σύμφωνα με τον Μπέο, ο Βόλος είναι πρότυπο για όλη την Ελλάδα και η πόλη των μεγάλων έργων ενώ ο ίδιος είναι η εγγύηση που οδηγεί στο μέλλον, στη δημιουργία, στην προοπτική, στη διαφάνεια, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Και το κλου:
«Μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις σκοπός τους είναι να γυρίσουν τον Βόλο στη μιζέρια, την αβεβαιότητα, το τέλμα».

ΥΓ Παρ' ολα αυτά δημοσκόπηση που διεξήγαγε η εταιρεία Opinion Poll για λογαριασμό του τοπικού ιστότοπου TheNewspaper.gr δειχνει άνετη νίκη και επανεκλογή του Αχιλλέα Μπέου στο δήμο Βόλου, από την πρώτη κιόλας Κυριακή.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης οι πολίτες σε ποσοστό 65,2% δηλώνει πολύ ή αρκετά ικανοποιημένοι από το συνολικό έργο της δημοτικής αρχής, ενώ λίγο δηλώνει το 16,3% και καθόλου το 17,8%.
Οι ερωτώμενοι πολίτες του Βόλου απαντούν σε ποσοστό 61,9% ότι επιθυμούν να επανεκλεγεί το Αχιλλέας Μπέος στο αξίωμα του δημάρχου και για την επόμενη θητεία. Το 31,3% επιθυμεί να εκλεγεί κάποιος άλλος υποψήφιος, ενώ το 6,8% δεν απαντά.