ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Προς μετωπική οι εκδότες με το Μαξίμου


Αν μου ζητούσατε να ξεχωρίσω μία από τις πιο ζόρικες επαγγελματικές ομάδες, χωρίς δεύτερη σκέψη θα ξεχώριζα αυτή των εκδοτών. Μιλάμε για τους μακράν καλύτερους, ευγενέστερους και κυρίως... διαλεκτότερους επαγγελματίες της αγοράς. Αν και είναι τόσο καλοί και αγαθοί, είναι καλό να μην μπλέκει (ούτε για πλάκα) κανείς μαζί τους.
 Το αναφέρω γιατί εσχάτως έφτασε στ’ αυτιά μου μια πληροφορία που θέλει τους ισχυρούς του Τύπου να έχουν πολλά παράπονα από την κυβέρνηση και συγκεκριμένα από τον αρμόδιο επί του Τύπου υπουργό, Γιάννη Μπρατάκο. 
Μάλιστα, εκτός από τους εκδότες, έμαθα ότι περί τα τέλη της προηγούμενης βδομάδας έφτασε στο Μαξίμου και μια επιστολή, η οποία χτυπά όχι καμπανάκια, αλλά καμπάνες, σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν στον Τύπο. 
Από τα λίγα που μπορώ να αποκρυπτογραφήσω, έχω την αίσθηση ότι οι εκδότες (αυτοί οι καλοί άνθρωποι) ετοιμάζονται για μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση του προέδρου Κυριάκου.