ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ο Μητσοτάκης χωρίς το επώνυμο θα έβγαζε φωτοτυπίες σε πολυεθνική


Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που να μην έχει παρακολουθήσει ή έστω δει την «Ελληνοφρένεια» στην τηλεόραση με τα σατιρικά βίντεο και μετέπειτα με τα σκετσάκια, αλλά και τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη ντυμένο ως τσολιά να αστειεύεται με ανθρώπους στους δρόμους της Αθήνας.
Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης βρίσκεται στον χώρο της σάτιρας για περίπου 20 χρόνια. Ξεκίνησε από την Ελληνοφρένεια με τον Θύμιο Καλαμούκη, η οποία ήταν ραδιοφωνική εκπομπή που μεταφέρθηκε έπειτα την τηλεόραση.
Μετά τον τσολιά ήρθε και ο χαρακτήρας του Μπαλούρδου, του Φιλοκυβερνητικού (κυβέρνηση Σαμαρά) ΜΑΤατζή που επίσης αγαπήθηκε σαν ρόλος από το κοινό. Όλες οι κυβερνήσεις από την εποχή του Κώστα Σημίτη μέχρι σήμερα έχουν σχολιαστεί αιχμηρά από την ομάδα της Ελληνοφρένειας.
Πλέον ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης έχει μεταφέρει το σατιρικό του σχόλιο και στις θεατρικές και μουσικές σκηνές με τις live solo επιθεωρήσεις «Τσολιάς εντ δε Τσόλια Μπαντ». 
Με αφορμή την παράσταση του στο θέατρο Άλσος το ΤVXS και o Δημήτρης Μπαμπούλης μίλησαν μαζί του για την πολιτική της χώρας, τον Κασσελάκη, τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας αλλά και την κωμωδία – σάτιρα στην Ελλάδα.
Στην ερώτηση ποια είναι η άποψή του για τον Κασσελάκη, αλλά και για τους εκλογείς του ΣΥΡΙΖΑ που τον ψήφισαν, ο Αποστόλης απάντησε:
Είναι θεωρώ ένας καλός CEO για τον ΣΥΡΙΖΑ, τα Αριστερά στοιχεία είναι αστείο να τα συζητάμε και το Αριστερό στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την έλευση του Κασσελάκη στην προεδρία. Εκτός και αν έχουν αλλάξει τα ήθη και τα έθιμα και πλέον για να είσαι πρόεδρος Αριστερού κόμματος πρέπει να είσαι εφοπλιστής ή να έχεις κάνει Αμερική και όχι Μακρόνησο. Ίσως έχουμε μείνει εμείς πίσω στην «μόδα». Το πιο λοξό είναι ότι κάποια από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν έναν άνθρωπο που θα τον γνωρίσουν, αφού τον ψήφισαν.

Στην ερώτηση αν οι πολίτες «πιστεύουν» στον Μητσοτάκη και γι αυτό τον εξέλεξαν με μεγάλη διαφορά από την αξιωματική αντιπολίτευση, ο Μπαρμπαγιάννης απάντησε:
Δεν νομίζω ότι ο κόσμος «πιστεύει» στον Μητσοτάκη. Γενικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν δεν είχε το επώνυμο αυτό, στην καλύτερη θα δούλευε σε μία πολυεθνική και θα έβγαζε φωτοτυπίες, δεν υπήρχε περίπτωση να είχε τέτοια τύχη. Είναι και αυτός μία περίπτωση Μεσσία. Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα υπάρχει προφανώς πρόβλημα αντιπολίτευσης, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να καταθέσει από μόνος του πλέον ούτε πρόταση μομφής. Οπότε είδαμε τι έκανε ο Μητσοτάκης μία τετραετία, χωρίς αντιπολίτευση πλέον, φαντάζεστε τι θα ακολουθήσει. Όμως, με τόσα δεινά που έχει ζήσει ο τόπος, όχι μόνο τα τελευταία χρόνια, από τον πρώτο χρόνο του Μητσοτάκη πχ φωτιές, βιασμοί, πλημμύρες και τον εξέλεξε, τελικά, με 41% και 23 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, καταλαβαίνουμε ότι κάτι στραβό κάνει και η αντιπολίτευση.
Ο Μητσοτάκης κάνει αυτό που πρέπει, δηλαδή κουμπώνει τον κόσμο με επιδόματα και τον γεμίζει με ριάλιτι για να μην σκέφτεται τα σοβαρά του προβλήματα και όποιον εύπιστο θα καταφέρει να το κάνει να τον ψηφίσει.

- ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ