ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

«Είστε ανθρωπάκια, ασήμαντα. Ελάτε αν έχετε τα κότσια»


Αδιανόητη επίθεση Γεωργιάδη σε κόσμο που τον αποδοκίμαζε

Έχασε κάθε έλεγχο ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μαινόμενος φώναζε κατά των υγειονομικών που τον αποδοκίμαζαν κατά την τελετή των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης. Μάλιστα ο υπουργός Υγείας τραβούσε live από τον λογαριασμό στο Facebook τη «βροχή» αποδοκιμασιών που δεχόταν.
«Δεν είναι σωστό να φωνάζετε την ώρα που διαβάζεται η ευχή από τους ιερείς. Δεν μπορείτε να λέτε "ου", είναι βλάσφημο. Μεγάλη Τρίτη, Φωνή στην ελληνική δημοκρατία δεν έχετε μόνο εσείς, έχουμε και εμείς. Δεν είστε μόνο εσείς εκλεγμένος, είμαι και εγώ που έχω πάρει 68.000 σταυρούς» είπε ο υπουργός Υγείας όταν πήρε τον λόγο εν μέσω έντονων διαμαρτυριών και συνέχισε:
«Αντί να κάνετε αυτά τα καφριλίκια, αν θέλει ένας από εσάς να έρθει να μιλήσει, αν έχετε τα κότσια ελάτε εδώ. Σήμερα έχετε έρθει εδώ να διαμαρτυρηθείτε και να φωνάζετε σαν τους κάφρους, σε τι πράγματα, στα εγκαίνια του νέου κτηρίου του ΕΚΑΒ. Δεν σας φοβόμαστε καθόλου, είστε μία χούφτα, δεν εκπροσωπείτε κανέναν» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσβάλλοντας τους υγειονομικούς που έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. «Είστε ανθρωπάκια, ασήμαντα» έλεγε εξαπολύοντας αδιανόητη επίθεση.

Οι εργαζόμενοι που διαμαρτύρονταν ήταν λίγα μέτρα μακριά από τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο βρισκόταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν σχηματίσει κλοιό για να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν.
Σύμφωνα με το stonisi.gr, στην πρόκληση Γεωργιάδη ότι κανείς από τους εργαζόμενους που διαμαρτύρονται δεν τολμά να μιλήσει απάντησαν οι διαδηλωτές και η γιατρός και στέλεχος της παράταξης Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών Ζήνα Κακναβάτου πήρε το λόγο. 
Μεταξύ άλλων σημείωσε, ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι κάφροι όπως είπε ο υπουργός αλλά δεν αντέχουν άλλο την απαξίωση της Δημόσιας Υγείας με στρατιώτες οδηγούς ΕΚΑΒ, ελλείψεις στα νοσοκομεία, ελλείψεις ακτινολόγων στα Κέντρα Υγείας και τόσα άλλα.