ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

«Κούρσα» για την επανακυκλοφορία της Ελευθεροτυπίας ίσως και πριν από τις Ευρωεκλογές


Σκάρτο τρίμηνο απομένει έως τις Ευρωεκλογές, οι οποίες στην Ελλάδα θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου και ήδη στα κεντρικά της Alter Ego Media παρατηρείται κινητικότητα, ώστε οι δημοσιογραφικές εκδόσεις της επιχείρησης, υπάρχουσες και νέες (παλιές), να είναι έτοιμες.
Οπως γράφει topontiki το κτήριο της Συγγρού 340 από καιρό άρχισαν και είναι σε εξέλιξη -σε κυνήγι με το χρόνο- οι εργασίες διαμόρφωσης του πρώτου ορόφου ώστε τα ΜΜΕ (κανάλι, ραδιόφωνο, εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες) της εταιρείας, να είναι όλα μαζί. Το «μαζί» από τις 4 Μαρτίου αφορά και στην Ελευθεροτυπία, τις δύο έντυπες εκδόσεις και την ιστοσελίδα της, που περιήλθαν στην κυριότητα της Alter Ego Media.
Στο κτήριο της Συγγρού, έδρα του Mega, στο οποίο συντόμως θα συστεγαστούν οι εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» (έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις) σημειώνεται κινητικότητα για την επανεμφάνιση της Ελευθεροτυπίας στα περίπτερα και του enet.gr στο διαδίκτυο.
Το νέο εκδοτικό εγχείρημα λέγεται ότι έχουν αναλάβει να «τρέξουν» οι δημοσιογράφοι Αντώνης Καρακούσης (σύμβουλος έκδοσης του «Βήματος») και Σήφης Πολυμίλης.

ΥΓ Τώρα το αν οι εφημερίδες του μιντιακού συγκροτήματος του Βαγγέλη Μαρινάκη θα είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους σε μια περίοδο που οι κυκλοφορίες είναι στα τάρταρα, είναι ένα άλλο θέμα...