ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Δαγκωτό!


Τα σενάρια για τον διάδοχο του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ

Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του παρουσιαστή Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ δίνουν και παίρνουν, μετά την ολοένα και αυξανόμενη φημολογία για την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. 
Η ΝΔ βέβαια δεν έχει ανακοινώσει κάτι αλλά ο ίδιος ο Αυτιάς δεν το κρύβει:
«Παραμένω στην υπηρεσία της ενημέρωσης του τηλεθεατή. Δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις. Δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Ο χρόνος είναι πολύς μέχρι τότε. Οι ευρωεκλογές είναι στις 9 Ιουνίου, βάσει νομοθεσίας θα πρέπει να σταματήσω ένα μήνα πριν, δηλαδή στις 9 Μαΐου».
Οπως γράφει το newpost, το κανάλι θα πρέπει να καλύψει 10 ώρες τηλεοπτικού χρόνου, αφού τόσο διαρκεί η εκπομπή «Καλημέρα» στο πρωινό του Σαββατοκύριακου.
Ένα από τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι από τον ΣΚΑΪ είναι οι «Δεκατιανοί» να κάνουν εσωτερική μετακίνηση, με τον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη από τις 10:00 να αρχίζουν στις 5:30. Και, αντίστοιχα, το «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου να βγαίνει στον αέρα στις 10:00 αντί για 11:45.
Και τα δύο σενάρια πάντως φαντάζουν δύσκολο μεσούσης της σεζόν. 
Παράλληλα, σύμφωνα με το newpost, ξεκινούν διεργασίες αναζήτησης του προσώπου -ή των προσώπων- που θα χριστεί διάδοχος του Γιώργου Αυτιά από τη σεζόν 2024-25. Ένα από τα επικρατέστερα ονόματα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κοτταρίδης που ύστερα από πολλές σεζόν στον ΑΝΤ1 παρουσιάζει πλέον το πρωινό του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα αναζητηθεί γυναίκα συμπαρουσιάστρια.

ΥΓ Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ο Γ. Αυτιάς θα εκλεγεί σίγουρα στην περίπτωση που κατέβει υποψήφιος στις ευρωεκλογές. Kι αυτό γιατί είναι γνωστά πλέον τα κριτήρια της πλειοψηφίας των Ελλήνων ψηφοφόρων ενώ η επιλογή της κυβέρνησης να είναι όλη η χώρα μια περιφέρεια ευνοεί τα τηλεοπτικά πρόσωπα συγκριτικά με τους υπόλοιπους υποψηφίους.