ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Θέλω τον Σύριζά ΜΟΥ


Ο Μητσοτάκης καλεί τον φίλο και σύμμαχο Μπίμπι να βομβαρδίζει, αλλά με ανθρωπισμό. «Ο,τι και αν συμβεί πρέπει να συμβεί χωρίς μεγάλο ανθρωπιστικό κόστος» είπε ο Ελληνας πρωθυπουργός, ακυρώνοντας κάθε έννοια ανθρωπισμού, κάθε κοινή λογική (πόσο στ’ αλήθεια «ζυγίζει» το μικρό ανθρωπιστικό κόστος;), κάθε ιστορική σύνδεση Ελλάδας-Παλαιστίνης και φυσικά κάθε πολιτική στάση που θα μπορούσε να υπάρξει ως τέτοια. 
Τυχοδιωκτισμούς κάνει. Οχι πολιτική. Για να βγει την επομένη ο Κώστας Καραμανλής και να δηλώσει: «Το Παλαιστινιακό είναι για πάρα πολλά χρόνια μια χαίνουσα πληγή που κακοφορμίζει συνεχώς. Είναι ανάγκη όσο ποτέ το φλέγον ζήτημα της επίλυσης του Παλαιστινιακού να καταστεί άμεση προτεραιότητα. Πρώτο βήμα η διακοπή των ισραηλινών εποικισμών, κύριος στόχος η ίδρυση παλαιστινιακού κράτους».

Η UNICEF ανακοινώνει 2.360 σκοτωμένα παιδιά στη Γάζα ώς τώρα, σε σύνολο άνω των 5.700 νεκρών Παλαιστινίων. Το Predator πνίγεται με δικονομικά κόλπα, τη στιγμή που η Ελλάδα πατώνει στην αξιολόγηση του Κράτους Δικαίου από τον διεθνή οργανισμό World Justice Project. 
Σύμφωνα με την έκθεσή του για το Κράτος Δικαίου το 2023, υπό το βάρος των συνεχών παρεμβάσεων της Δικαιοσύνης ώστε να μην ελεγχθούν οι σχέσεις της ΕΥΠ -την οποία ελέγχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης- με τις παρακολουθήσεις πολιτικών, δημοσιογράφων και πολιτών με το Predator, να μην έρθουν στο φως οι εγκληματικές επιλογές της κυβέρνησης στο πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου, να μην προχωρήσει η έρευνα για την εγκληματική τραγωδία στα Τέμπη, η Ελλάδα καταγράφεται να παρουσιάζει την ταχύτερη συρρίκνωση του Κράτους Δικαίου σε ολόκληρη την Ε.Ε.

Την ίδια στιγμή, οι τράπεζες έχουν ρεκόρ κερδοφορίας. Όσο για την Αριστερά, εκεί πια ψάχνουν να βρουν στο τέλος ποιος θα φαγωθεί... Θέλω τον Σύριζά ΜΟΥ!