ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Συνεχίζει με Σωκράτη Φάμελλο ως επικεφαλής της Κ.Ο. ο ΣΥΡΙΖΑ


Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Στέφανο Κασσελάκη να διατηρεί πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. τον Σωκράτη Φάμελλο. Η απόφαση ανακοινώθηκε στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στη Βουλή.
Στη συνάντησή τους ο Σωκράτης Φάμελλος, αφού τον συνεχάρη και καλωσόρισε τον Στέφανο Κασσελάκη «στην έδρα της παραγωγής πολιτικής», όπως είπε χαρακτηριστικά, τόνισε: «Η κοινωνία μας έχει ανάγκη και πρέπει να ανταποκριθούμε», ενώ πρόσθεσε: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, μεγάλη ευθύνη με συλλογικότητα»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον κάλεσε να συνεχίσει το έργο του «ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας πάντα για το καλό του τόπου». Και σημείωσε «Έχουμε ευθύνη σε όλο τον κόσμο και στους χιλιάδες ψηφοφόρους»
Ο Σωκράτης Φάμελλος ορίστηκε πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με απόφαση των οργάνων, όταν παραιτήθηκε από την προεδρία ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Στέφανος Κασσελάκης την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του, όρισε νέο διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον Γιώργο Τσίπρα, αντί του Θανάση Θεοχαρόπουλου, που είχε αναλάβει τα καθήκοντά του μαζί με τον Σωκράτη Φάμελλο, την Όλγα Γεροβασίλη ως γραμματέα της Κ.Ο. και τον Κώστα Βασιλάκη προϊστάμενο και αναπληρωτή διευθυντή της.