ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Σπύρος Χαριτάτος, η Ευλαμπία Ρέβη και η… μαρκίζα


Στο OPEN επέστρεψε ο Σπύρος Χαριτάτος ο οποίος ανέλαβε, μαζί με την Ευλαμπία Ρέβη την παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του σταθμού τα Σαββατοκύριακα και σήμερα (02/09) έγινε η πρεμιέρα.
Η Ευλαμπία Ρέβη καλωσόρισε τον Σπύρο Χαριτάτο στην εκπομπή «Τώρα Μαζί», λέγοντάς του το εξής: «Καλώς ήρθες. Καλημέρα, κυρίες και κύριοι, είμαστε εδώ με τον Σπύρο Χαριτάτο… Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που θα συνεργαστούμε να ξέρεις».
Από την πλευρά του, ο Σπύρος Χαριτάτος είπε: «Δική σου ή δική μου; Θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί, παρότι εγώ τώρα ήρθα στην παρέα, στην εκπομπή, στους τίτλους είναι μπροστά το όνομά μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί ήρθα εδώ και βρήκα ένα φιλόξενο περιβάλλον με τους τεχνικούς και τους δημοσιογράφους. Είναι πολύτιμο να μπαίνεις σε ένα σπιτικό, σε μία παρέα και να σε υποδέχονται με ένα χαμόγελο. Αυτό θέλω να κάνουμε».
Τέλος, η Ευλαμπία Ρέβη σημείωσε: «Εγώ θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί όποια ιδέα έχω, είσαι μέσα. Μου αρέσει και να ξέρετε ότι θα τσαλακωθούμε σε αυτήν την εκπομπή. Θα δείτε στη συνέχεια. Σας θέλουμε κοντά μας και δίπλα μας».