ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Με σκίτσο Πετρουλάκη απαντά o Κασσελάκης στις στημένες «αυθόρμητες» συναντήσεις του Μητσοτάκη


Οι στημένες «αυθόρμητες» συναντήσεις ενός πολιτικού υποτιμούν και τον ίδιο και τους πολίτες σχολιάζει στο fb ο Στέφανος Κασσελάκης τις επικοινωνιακές κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ συνοδεύει το σχόλιό του με σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη από την «Καθημερινή»:
«Μετά την "τυχαία" επίσκεψη σε νεαρό ζευγάρι που είχε συμμετάσχει στην προεκλογική του εκστρατεία, χθες ο πρωθυπουργός είχε άλλη μία… απρόσμενη συνάντηση.
Περπατώντας εκτός προγράμματος στην Αγία Παρασκευή, έπεσε πάνω σε πολίτη που τον ευχαριστούσε, έχοντας κατά τύχη μαζί του τα έγγραφα του εξωδικαστικού συμβιβασμού. 
"Άρα δουλεύει ο εξωδικαστικός", ήταν ή "αυθόρμητη" αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ώρα που χιλιάδες πολίτες χάνουν τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς που ανάλγητα επιτρέπει».
Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει λέγοντας: «Η προπαγάνδα της ΝΔ ας γνωρίζει ότι οι στημένες "αυθόρμητες" συναντήσεις ενός πολιτικού υποτιμούν και τον ίδιο και τους πολίτες.
Υ.Γ: Την επόμενη "τυχαία" συνάντηση του πρωθυπουργού την προτείνει σήμερα στην Καθημερινή ο Ανδρέας Πετρουλάκης».

Σημειώνεται ότι ο Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Αγία Παρασκευή, ανέφερε απευθυνόμενος στον πολίτη που πέτυχε «τυχαία» είπε: «Η καλύτερη απόδειξη πως ο εξωδικαστικός δουλεύει, πες το σε παρακαλώ».