ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Συλλήψεις αστυνομικών για τη διαρροή βίντεο απ' τη μαφιόζικη δολοφονία


Στη σύλληψη δύο αστυνομικών για το διαρροή βίντεο από τη μαφιόζικη εκτέλεση στον Νέο Κόσμο, του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία ήταν βασικός παράγοντας της εγχώριας μαφίας, προχώρησαν οι αρχές.
Συγκεκριμένα, οι δύο αστυνομικοί κατηγορούνται για καταγραφή και διαρροή απορρήτου υλικού σε μέσα ενημέρωσης και αναμένεται να δικαστούν με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Στο βίντεο φαίνεται η σωρός του 44χρονου μετά τη δολοφονία. Οι αστυνομικοί φέρεται να ομολόγησαν ότι αυτοί έκαναν, τόσο την καταγραφή, όσο και εν συνεχεία, τη διάθεση του επίμαχου υλικού.
Ο ένας αστυνομικός, φέρεται να ισχυρίστηκε κατά την απολογία του ότι τράβηξε το βίντεο ώστε να μην ξεχάσει λεπτομέρειες όταν θα έγραφε την αναφορά του και ο άλλος ότι το έστειλε σε μια ομαδική συνομιλία που είχε.

Τι λέει η ιατροδικαστική έκθεση

Την ίδια στιγμή, σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως τη δημοσιότητας αναφορικά με τη μαφιόζικη εκτέλεση, στον Νέο Κόσμο, του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την ιατροδικαστική εξέταση ο Ζαμπούνης, δέχτηκε βολίδες στο θώρακα, στο κεφάλι, στην κοιλιά, στον τράχηλο και στο αριστερό χέρι. Οι περισσότερες από τις σφαίρες χτύπησαν τον 44χρονο στην θωρακική χώρα, ενώ στο σώμα του εντοπίστηκαν πολλές σφαίρες και μεγάλος αριθμός θραυσμάτων.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το newsit.gr, οι σφαίρες ήταν τόσες πολλές που δεν μπορούσαν να αφαιρεθούν καθώς σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να διαμελιστούν σημεία της σορού.
Υπενθυμίζεται ότι το θύμα φέρεται να είχε και πιστόλι και καλάσνικοφ μαζί του ωστόσο δεν πρόλαβε να τα χρησιμοποιήσει.
Παράλληλα ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας καθώς όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σε ένα από αυτά διακρίνεται να πέφτει το full face, ενός εκ των δολοφόνων.