ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

«Δεν άφησα το Πολυτεχνείο για να γίνω ιπποκόμος της κυβέρνησης»


Ο δήμαρχος Αθηναίων είναι σαφής: θέλει να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι «θα συγκρουστώ εάν αισθανθώ ότι δημιουργούνται προβλήματα στους κατοίκους της πόλης μου». Εξίσου σαφής είναι αναφορικά με τα -αμέτρητα- προβλήματα της Αθήνας: προτεραιότητα αποτελούν οι βασικές υποδομές της πόλης, τα σχολεία, οι παιδικές χαρές, ο φωτισμός, η ανακύκλωση, όχι τα έργα βιτρίνας.
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην «Εφ.Συν.» ο Χάρης Δούκας, μιλά για τις επικείμενες ενέργειές του, για το Μετρό στην πλατεία Εξαρχείων, τη σύσταση γραφείου καταπολέμησης ενεργειακής φτώχειας, που θα απασχολήσει το επόμενο δημοτικό συμβούλιο, τον λόφο του Στρέφη, καθώς και τη «μάχη» που ετοιμάζεται να δώσει για την ΚΕΔΕ, καλώντας τους συναδέλφους του «να σηκώσουν ανάστημα».
«Εγώ δεν άφησα το Πολυτεχνείο για να κάνω βαθιές υποκλίσεις, ούτε να γίνω ιπποκόμος της κυβέρνησης. Θέλω να κάνω πέντε πράγματα και να συνεργαστώ θεσμικά. Οχι όμως να παρακαλάω τους υπουργούς για μια χρηματοδότηση και να γίνονται έργα στην πόλη μου για τα οποία δεν θα έχουμε λόγο εγώ ή οι κάτοικοι», αναφέρει χαρακτηριστικά. 
- διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Χάρη Δούκα στην ΕφΣυν και τον Στέργιο Ζιαμπάκα ΕΔΩ