ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Βγήκαν στο ρεπορτάζ οι παρουσιάστριες του ΑNT


Οι τεράστιας έκτασης καταστροφές στη Θεσσαλία κινητοποίησαν τους εξωτερικούς ρεπόρτερ των καναλιών που βγήκαν στους δρόμους για να καλύψουν τις δραματικές εξελίξεις. Στην περίπτωση του Αντένα επιστρατεύτηκαν και δύο βασικές παρουσιάστριες που άφησαν την "άνεση" του στούντιο και βγήκαν και εκείνες εκτός.
Η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε την πρώτη της εμφάνιση με το φορητό μικρόφωνο στο χέρι στο δελτίο της Κυριακής (παρουσιάστρια ήταν η Ρίτσα Μπιζόγλη) στο οποίο έκανε ζωντανές μεταδόσεις από τη Λάρισα. Σε μια από αυτές βρέθηκε κοντά στα επεισόδια μεπολίτες που διαμαρτύρονταν με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη.
Εμφανίστηκε και στο δελτίο της Δευτέρας που το παρουσίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου (το πρώτο του μετά τις διακοπές). Μεταδόθηκαν μαγνησκοπημένα ρεπορτάζ της ενώ είχε και μια εμφάνιση ζωντανά στο στούντιο αφού εν τω μεταξύ είχε επιστρέψει στην Αθήνα.
Η Ρίτσα Μπιζόγλη για το δελτίο της Δευτέρας, στο οποίο δεν είχε την παρουσίαση, πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τις πληγείσες περιοχές και έκανε ρεπορτάζ από τα 2.000 πόδια. Ήταν μια πτήση μιάμισης ώρας στη διάρκεια της οποίας καταγράφηκαν εντυπωσιακά πλάνα από τις περιοχές της μεγάλης καταστροφής. Και η Ρίτσα Μπιζόγλη εμφανίστηκε στο στούντιο για λίγα λεπτά μετά τη μετάδοση του μαγνητοσκοπημένου ρεπορτάζ της και συζήτησε με τον Χατζηνικολάου για τις εντυπώσεις της.
- από το HardDog