Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Ακόμα και από τη Μαρία Αναστασοπούλου ζήτησαν εισιτήριο...


Ο τελικός της Κόνφερενς Λιγκ στην Αθήνα θυμίζει τις παλιές ποδοσφαιρικές ημέρες, τις καλές από πλευράς ενδιαφέροντος, όταν στα ντέρμπι τα εισιτήρια γίνονταν περιζήτητα, δεν έφθαναν ποτέ στα ταμεία και οι φίλαθλοι τα αναζητούσαν σε όποιους είχαν πιθανότητα να βοηθήσουν. Και οι περισσότεροι από αυτούς ήταν οι δημοσιογράφοι. Τώρα για τον αγώνα του Opap Arena τους συντάκτες, και όχι μόνο τους αθλητικούς, θυμούνται για ένα εισιτήριο φίλοι, συγγενείς, αναγνώστες, ακροατές και τηλεθεατές.
Ακόμα και η Μαρία Αναστασοπούλου έλεγε χθες ότι της ζήτησαν να τους βρει εισιτήριο για τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα. Δεν αποφεύγουν τις πιέσεις και ρεπόρτερ της ΑΕΚ (επειδή ο τελικός γίνεται στο γήπεδό της) όπως είναι Γιώργος Τσακίρης. Ο ίδιος το ανέφερε στην εκπομπή Ρεπόρτερ του Σπορ FM, το περασμένο Σάββατο, προσθέτοντας ότι ο ΑΕΚ δεν θέλει να πάρει κανένα εισιτήριο και το δήλωσε στην ΟΥΕΦΑ.

«Εσείς που με θυμηθήκατε τις τελευταίες ημέρες»
.
Την πιο ωραία «απόκρουση» στις πιέσεις για εισιτήριο όχι μόνο του τελικού στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και του φάιναλ φορ τού μπάσκετ στο Βερολίνο (όπου επίσης υπάρχει μεγάλη ζήτηση λόγω της συμμετοχής Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού) έκανε ο Μιχάλης Τσόχος. Ο δημοσιογράφος τού Comsote TV απευθύνθηκε σε συνεργάτες, φίλους, ξαδέρφια, θείους και «όποιους άλλους τον θυμήθηκαν τις τελευταίες ώρες» για να τους πει ότι «δεν έχει». Έγραψε σε κείμενό του:
«Αγαπητά μου παιδιά, γυναίκα της ζωής μου, φίλοι καρδιακοί, συνεργάτες ετών, ξαδέρφια, θείοι, θείες, ανήψια, παλιοί συμμαθητές, εσείς που πήγαμε μαζί φαντάροι, κουμπάροι, συνάδελφοι, γιατροί που με κάνατε κάποτε καλά, κοπέλες που τα είχαμε φτιάξει στο δημοτικό, στο γυμνάσιο, στο λύκειο, ή όπου αλλού και όποιος άλλος με θυμήθηκε τις τελευταίες ώρες… Να είστε όλοι καλά, σας αγαπώ όλους, αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ούτε για το Βερολίνο, ούτε για τον τελικό του Conference και αποκλείεται και να βρω. Αυτά…»
Καλό...

- από το Ηarddog