Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Τέλος η Τατιάνα Στεφανίδου… έρχεται ο Μουτσινάς στον Alpha


Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν διαρροές από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ότι τα διοικητικά στελέχη του Alpha έχουν αποφασίσει αλλαγές στη στρατηγική τους για την επόμενη σεζόν, συνεπώς δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιο με την Τατιάνα Στεφανίδου που φτάνει στη λήξη του.
Ο τηλεοπτικός σταθμός επιθυμεί να ενισχύσει το ψυχαγωγικό προφίλ του και στη μεσημεριανή ζώνη, με αποτέλεσμα η ενημερωτική εκπομπή να μην εντάσσεται στο σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κων/νας Ρηγοπούλου στο Newpost.gr, ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Alpha και οι συζητήσεις τους είναι σε καλό δρόμο.
Ο παρουσιαστής βρίσκεται εκτός τηλεόρασης αυτή τη σεζόν με δική του απόφαση καθώς ήθελε να ξεκουραστεί και να αφοσιωθεί σε κάποια προσωπικά projects, μεταξύ των οποίων και στην κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού έργου του «Βαφτίσια».
Η φετινή αποχή του Νίκου Μουτσινά, έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στα τηλεοπτικά. Σχεδόν όλα τα κανάλια έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Το κανάλι που φέρονταν σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost να βρίσκεται πιο κοντά στην επίτευξη συμφωνίας είναι ο Alpha.