ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Γεωργιάδης κατά Ακρίτα: «Δηλαδή τι θέλουν, να διαλύσουν το σπίτι του Μητσοτάκη;» (video)


«Η κυρία Ακρίτα υβρίζει τη σύζυγο του πρωθυπουργού. Δηλαδή τι θέλουν, να διαλύσουν το σπίτι του Μητσοτάκη;» είπε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με ανάρτηση της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ελενας Ακρίτα στο fb για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.
Ο Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα είπε για το ποστ της Ακρίτα που αναφερόταν στη σύζυγο του πρωθυπουργού:
«Η κυρία Ακρίτα είναι πια βουλευτής. Είναι δυνατόν μια πολιτική μας αντίπαλος να γράφει έναν τέτοιον λίβελο για τη σύζυγο ενός πολιτικού της αντιπάλου; Δεν ντρέπεται η κυρία Ακρίτα; Έχει καταλάβει ότι πολιτικός αντίπαλος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι η Μαρέβα Μητσοτάκη; Ως γυναίκα δέχεται μια άλλη γυναίκα να είναι κάθε μέρα στόχος ανηλεούς κριτικής μόνο και μόνο επειδή παντρεύτηκε έναν άνθρωπο; Δεν είναι αίσχος; Ζούμε μια περίπτωση ανθρωποφαγίας. Η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι δηλώσεις δεν κάνει, δεν ανακατεύεται, δεν δίνει συνεντεύξεις. Είναι διακριτική, δεν θέλει να ανακατεύεται με την πολιτική. Κάθεται η κυρία Ακρίτα και υβρίζει τη σύζυγο του πρωθυπουργού; Δηλαδή τι θέλουν να διαλύσουν το σπίτι του Μητσοτάκη; Πάντα πίστευα κι έκανα λάθος ότι μετά τις εκλογές του Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατάλαβε ότι να κάνουν συνεχώς αυτά τα αίσχη δεν φέρουν ψήφους. Συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι, την ίδια τοξικότητα. Η κυρία Ακρίτα έπρεπε να γράψει ένα “συγγνώμη που σας έμπλεξα κυρία Μητσοτάκη”» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο από το 22:00

 

Δείτε τι είχε γράψει η Ελενα Ακρίτα: