ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Ο πραγματικός βούρκος

***

Ο Στέφανος Κασσελάκης στη χθεσινή του συνέντευξη στο «Κόκκινο 105.5» παραδέχθηκε ότι υπάρχει ένα τοξικό κλίµα στα κοινωνικά µέσα δικτύωσης, λέγοντας ότι «θεωρητικά πολλές φορές είναι υπέρ µου, αλλά δεν µε εκφράζει». Είναι η πρώτη φορά ύστερα από τόσον καιρό που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προβαίνει σε µια τέτοια δήλωση και αυτό είναι σηµαντικό από µόνο του.
Ωστόσο ο προπαγανδιστικός µηχανισµός των χιλιάδων ανώνυµων συριζοτρόλ και bots του διαδικτύου, αµιγώς «προεδρικών», συνεχίζει τα εσωτερικά µαχαιρώµατα, δυναµιτίζοντας το κλίµα καθηµερινά. Το χειρότερο είναι πως πλέον τη «γραµµή» φαίνεται πως τη δίνει το «Πρώτο Θέµα».
Έτσι, µετά το ψηφιακό λιντσάρισµα του Νάσου Ηλιόπουλου την Κυριακή, ξαναήρθε χθες η σειρά της Εφης Αχτσιόγλου, µε τα κοµµατικά τρολ µε τους χιλιάδες ακολούθους να αναρτούν γνωστή αµακιγιάριστη φωτογραφία της γράφοντας από κάτω: «Θα έφευγα σήµερα, αλλά είµαι κουρασµένη».

Κ.ΖΑΦ. / EφΣυν

 
*** Η Αχτσιόγλου τον Ιούνιο του 2022 είχε βρεθεί το στόχαστρο δεξιών τρολ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Τα τρολ προχώρησαν τότε σε σεξιστικά σχόλια για την εμφάνισή της, με αφορμή την on camera δήλωσή της για τα ανεπαρκή επιδόματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που εξανεμίζονται από τις διαρκείς αυξήσεις. Μάλλον θεωρούσαν ότι είναι μέγα ατόπημα το ότι είναι αδύνατη και ακόμα μεγαλύτερο το ότι έκανε on camera δήλωση χωρίς να έχει βαφτεί...