ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Μετά τους Κούλογλου - Κόκκαλη αποχώρησε κι ο Παπαδημούλης από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ


Μεγαλώνει το κύμα φυγής στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία από τον οποίο αποχώρησε σήμερα η ομάδα Αχτσιόγλου με 57 στελέχη -ανάμεσά τους εννέα βουλευτές που μαζί με τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Πέτη Πέρκα ενδέχεται να σχηματίσουν νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Νέα αποχώρηση και στην ευρωομάδα του κόμματος από την οποία παραιτήθηκε σήμερα ο Δημήτρης Παπαδημούλης. «Μόλις ενημέρωσα την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την απόφασή μου να μην είμαι πλέον μέλος του κόμματος. Υπέβαλλα επίσης παραίτηση από τη θέση του Επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που κατέχω από τον Ιούλιο του 2014» έγραψε στο Twitter.
Ο κ. Παπαδημούλης ισχυρίστηκε ότι μετά την ολοκλήρωση της θητείας του, θα συνεχίσει να στηρίζει «τις ιδέες και τις αξίες της σύγχρονης ευρωπαϊκής Αριστεράς, ως απλός υποστηρικτής, από τα μετόπισθεν, μακριά από αιρετά αξιώματα».
Προηγήθηκαν οι αποχωρήσεις του Πέτρου Κόκκαλη και του Στέλιου Κούλογλου, που ανεξαρτητοποιήθηκαν από την ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.