ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Διαλέξτε: Παπαρήγα ή Δαμανάκη;


Έχει ενδιαφέρον το πώς μια ομάδα στελεχών στον ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να αντιμετωπίσει την υποψηφια, και αντίπαλό τους, για την ηγεσία Έφη Αχτσιόγλου:
  • Αρχικά, την χαρακτήριζαν υπογείως ως... Παπαρήγα του ΣΥΡΙΖΑ! «Η κόκκινη Έφη θέλει να πάει το κόμμα στα αριστερά, να μας κάνει... ΚΚΕ» ήταν η μόνιμη επωδός στις συζητήσεις που γίνονταν!
  • Αφού αυτό δεν έπιασε, καθώς κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει πως η Αχτσιόγλου θα έκανε ΚΚΕ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ (!) τον ΣΥΡΙΖΑ, η Εφη Αχτσιόγλου από... Παπαρήγα έγινε Δαμανάκη! Δεν φτάνει πως είναι όμορφη (αλήθεια, από πότε ενοχοποιείται η ομορφιά;), δεν φτάνει πως χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι και... διαπλεκόμενη!
Η αλήθεια είναι πως μέρος της διαπλοκής επιχειρεί να προσεγγίσει την Έφη Αχτσιόγλου ως την πιθανότερη νικήτρια στη μάχη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Αχτσιόγλου έχει έρθει σε συνδιαλλαγή με τη διαπλοκή. Και τον Αλέξη Τσίπρα επιχείρησε να προσελκύσει η διαπλοκή, ώσπου να παρέμβει η... γάτα των Ιμαλαΐων και να μετατραπεί το φλερτ στο «ποιος θα φάει ποιόν», με τα γνωστά έως σήμερα αποτελέσματα! Ούτε αυτό σημαίνει πως όποιοι βάλλουν κατά της διαπλοκής γενικά και αορίστως δεν παίζουν υπέρ του ενός πόλου της διαπλοκής- κάποιες φορές το είδαμε και στην Κουμουνδούρου αυτό!
Με τέτοιες σεξιστικές ή ανιστόρητες επιθέσεις κατά της Αχτσιόγλου, πάντως, κάποιοι δείχνουν ηττοπάθεια. Οι λίγες ημέρες που απομένουν ως την εκλογή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να γίνουν με αντιπαράθεση που θα ελκύει τα μέλη και τους φίλους της Κουμουνδούρου στην κάλπη των εσωκομματικών εκλογών και όχι με όρους που τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο.
Επί του θέματος θα επανέλθουμε!

Βασίλης Σκουρής