ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Γιατί αποχώρησε από το Οpen ο Μάνος Νιφλής


Τέλος από τον τηλεοπτικό σταθμό Open ο Μάνος Νιφλής, ένας από τους πιο σοβαρούς και σεμνούς δημοσιογράφος-παρουσιαστής της τηλεόρασης. O δημοσιογράφος παρουσίαζε αξημέρωτα την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» με τη Χρύσα Φωσκόλου στο Open. Ο Μάνος Νιφλής αποχώρησε για προσωπικούς λόγους από το Open καθώς το πρόγραμμά του ήταν βαρύ και η κούραση μεγάλη καθώς ο δημοσιογράφος είναι στέλεχος και στον όμιλο του Real Group (enikos.gr, ραδιόφωνο) και η μέρα του ξεκινούσε από τις 5 το ξημέρωμα και τέλειωνε αργά το βράδυ.
Το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι ανακοίνωσε ο ίδιος στα σόσιλα μίντια. Ο Μ. Νιφλής έγραψε μεταξύ 'άλλων στο fb: 
«Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το TV Open έπειτα από μία πολύ δύσκολη, ειδησεογραφικά, περίοδο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Christos Panagiotopoulos που μου έδωσε την ευκαιρία να συμπαρουσιάσω μία σημαντική, για το σταθμό, εκπομπή αλλά και σε όλους όσοι δουλέψαμε για να βγαίνει στον αέρα καθημερινά[...]»